Jeugd en jongeren

Rooms Katholiek:

Jongerengroep Michael/Laurens
Leeftijd: van 12 tot 17 jaar (middelbare school)
Wat: gezellig samenkomen en praten over onderwerpen die met geloven te maken hebben, vaak doen we dan ook nog een spel of zo iets.
Locatie: Pastorie Michaelkerk, Kerklaan 31, De Bilt
Wanneer: Vrijdagavond
Contactpersoon: Antoon van Gaans, 030-2205144

Protestant:

Ontmoetingskerk Maartensdijk, middagdiensten
Leeftijd: jonge gezinnen en jongeren.
Wat: De middagdienst wordt voorgegaan door een aansprekende voorganger, ook is er een band/koor of enthousiaste organist/pianist aanwezig. Veelal heeft de jeugd een stem in de totstandkoming van deze diensten. Na afloop van de dienst is er, tegen een geringe vergoeding, soep met brood. Dit wordt geheel verzorgd door onze jeugdclubs.
Locatie: Ontmoetingskerk Maartensdijk
Wanneer: laatste zondag van de maand, 17.00 uur

Footsteps
Leeftijd: 12 tot en met 17 jaar
Wat: kijk op de website
Locatie: Opstandingskerk
Wanneer: om de week
Contactpersoon: Jacqueline Minnee, 030 - 221 01 51

Jeugdkapel
Leeftijd: 12-15 jaar groep
Wat: Naar aanleiding van een onderwerp wordt er gepraat over onderwerpen rondom geloof en kerk en over jezelf. Vaak is er ook iets om te doen, het is gezellig en uitnodigend!
Locatie: de Magneet, achter de Julianakerk
Wanneer: de derde zondag van de maand, een uitnodiging volgt via de mail

Leeftijd: 15+ groep
Wat: Nav een onderwerp, meestal aangedragen door de jeugd, wordt er gepraat over van alles: geloof, kerk, maatschappij, studie etc. Vaak gezellige en levendige bijeenkomsten